Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, May 11, 2010

our lil' mermaid

oh! yes....memang anak mommy lil' mermaid....suka sangat main air (dah anak seafarer ;))....suka sangat swim..kyra enjoyed herself at Desaru,Johore (we stayed there for 4 days) sebab dapat swim kat swimming pool....dapat main dekat beach....kalau tak dapat mandi kat pool or beach...dapat mandi kat bath tub pun jadilah...ingat masa time on the way balik JB..nak stop kat waterfall,kota tinggi..tapi hujan lak....sigh! tak dapatlah kyra nak mandi waterfall...huhu! walaupun mommy and daddy penat layan kyra yang semakin active...but we will always make sure our lil' girl happy....


kyra makin cheeky.....suka main kejar-kejar *jalan still tak stable...kejap-kejap jatuh...but im proud of her...she tried her best nak jalan gak :) tapi kyra jenis tak sabar,..dier nak jalan laju-laju walaupun tak stable...kalau tak larat jalan....dier crawl...memang laju..mommy and daddy pun tak larat nak kerjar kyra :p* she loves to play Peek-a-boo....sembunyi-sembunyi....she loves to dance while watching Hi-5...memang seronok layan our lil' kyra...


now, dah ada kat KL...ingat nak lepak at Johore Bahru at my parents house sampai wednesday...tapi tiba-tiba lak office called my hubby suruh gi office today :( tu yang kelam kabut balik yesterday....sampai umah pun almost subuh...takpelah....lain kali leh gi sana lagi..kyra suka sangat gi JB sebab dapat gi danga bay..main-main kat sana...dapat swim kat pool...dapat jalan-jalan...and dapat masuk singapore...next time eh,kyra?? daddy ada work...


k, got to go...my hubby dah call....dier on the way balik from office..suruh bersiap..nak gi kidzsports...nak bawa kyra main..and then nak settle something kat sana ;) kyra, nanti pujuk daddy beli toys for u,eh?



....................................................................


k, enjoy the pictures of our lil'mermaid ^____^



our lil'mermaid having fun
at the beach...




tamolah take pictures,mommy...
kyra nak built castle...




kan kyra kata..
tamo amik gambar...




daddy..tengok mommy...
kacau kyra nak wat castle...




bestnya air nie...
sejukkkkk!!




mommy....nak swim....




tata mommy..kyra nak swim...




mommy...cantiknya seashells nie...




jeling kat sapa tu,kyra?




dalam pool pun nak manja dengan daddy...




suka sangat main air...








8 comments:

Misbehave said...

hehehe tomeiiii sgt kyra! samalah ngan yaya, suka main air!

Azizah Abd Jamal said...

Hai hanin,

Ala comel nya kyra
geramnya,
Rasa x sabar nak ngok dia
Dia da pandai buat faces hehehhe!

:))

Hug & kisses

farah zamri said...

kyra sgt comel!

farah said...

kak nin...
kyra nie mermaid darat ke?
bayak gamba kat beach je..
hehhehe...
swims suit kyra sgt chomeyl~~
ade gamba octopus! hehhe...
=)))

CIK NANA said...

meh sini aunty nak geget!
nape cheeky sgt nie?

HaninFarshid said...

rina


nanti kita main air sama-sama eh? ;) hope 2 c u and yaya soon :)

.....................

GG

hi dear..yups...kyra memang dah pandai buat faces...hihi! thanks...nanti free, kiter jumpa,k..muahs to u...

HaninFarshid said...

farah,

thanks dear..

................

farah don...

hihi!! gambar2 kyra lain yang mandi laut and kat swimming pool..tak leh letak....mommy dier sexy...daddy dier tak bagi...hahah!

comelkan swimming suit tu..nie,k.nin tengah cr bikini yang comel untuk dier...hahah! time nie je daddy dier bagi pakai sexy...bila dah besar...jgn harap...hahah!

................

aunty nana..

aunty nana jgn gigit kyra..kyra dah byk gigi tau..nanti kyra gigit lak aunty nana...hahah!

farah said...

o0o...rupenye2 mommy kyra la yg jadi mermaid nie...mermaid sexy~! hehehe..
bikini?? w0w! best2..betol2...nnt besar2 da xle pakai da...hehe..=))