Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, May 15, 2010

pampers oh pampers!!!!

huhu! my hubby dah bising :p heheh....suruh stop jap beli pampers...dah banyak sangat stock pampers kat rumah...entahlah..now hanin gila beli pampers (beli clothes for kyra pun sama tau...) macam my hubby gila beli toys for her daughter...

now, kyra dah pakai macam-macam brand...hihi! MamiPoko and Ultra Huggies (nie wajib ada.....favourite daddy...kalau takde both pampers nie....tak boleh beli lain :p)...Toujours,Swiss Wiggles,molfix...mamipoko pants and huggies pull up pants ( pampers pants ni untuk jalan-jalan..senang skit untuk kyra yang lasak sangat nie...)....hihi! my hubby dah bising kata hanin beli pampers macam beli baju..entahlah B....cute sangat pampers-pampers tu...i can't resist! Dulu hanin gila beli botol susu for kyra...now....hanin tak tau napa..hanin mesti excited nak beli pampers for kyra *am i shopaholic?* uh! baju still lagi gila shopping :P












sigh! banyakkan stock?
tak tau napa hanin still
tak boleh stop nak beli pampers...



sigh! ok...hanin stop jap beli pampers :( try my best....hanin dah buat dah agreement ngan hubby hanin...hanin stop beli pampers if farshid stop beli toys....tapi....of course farshid menang.....kyra tak boleh tengok toys....kalau dier nampak je toys yang dier suka...mesti tunjuk and then bebel-bebel nak...ish! ikut sapa ler nie?? tapi kyra pandai..dier pandai mintak bila daddy dier balik....hihi!! time mommy je ada ngan dier..takdelah mengada-ngada macam nie :P

macam semalam.....hanin gi Ikea with my hubby,kyra,my mom and my sis,wani....huhu!! bila masuk je tempat children....my hubby siap cucuk-cucuk kyra...suh beli this cute panda bantal peluk...hanin siap jeling-jeling kat farshid...hey! agreement tetap agreement...b dah janji nak stop beli toys...kiter datang ikea nak beli barang rumah and tengok-tengok furniture and katil....not more than that....tapi of course my hubby menang..lepas dah kena cucuk..kyra mengamuk nak that panda...haish!! yelah..yelah...kyra leh amik....bukan guna duit mommy pun..daddy gak yang belanja...hihi!

ok..ok.....hanin dah janji with myself..nak try control shopping..help meeeeeeeeee!!! tapi tak taulah napa....for kyra je...hanin memang tak boleh stop shopping....semua barang-barang dier hanin nampak cute....baju....toys...pampers....botol susu..etc....urgh!!!!!!

oppss...dah 9.30 am...nak kena bersiap....nak gi wedding shy...my family semua excited nak pergi ....mama siap amik cuti semalam semata-mata nak gi my best friend's wedding....thanks mama....

daaaa...


......................................................................

pictures of us at IKEA....






oooo...kyra and daddy tengah
mengumpat mommy ye.....





eh! macam best je that toy.....





mommy...i want that panda...




please....pretty please mommy...
kyra janji kyra be good girl...
*
with her cute and innocent face*




if mommy tak beli...kyra shout....




yay!! kyra dapat panda....




nyum-nyum....best gigit panda nie...
nak kena test dulu baru beli....


..........................................................................

makan ice-cream time...





slurpppppp!!





mmmm...sedapnya.....!!




comotnya anak mommy sorang nie....



P/s: thanks aunty aisha and uncle agos sebab belanja kyra buat family photo shoot this 22nd...muahx!!! sayang aunty and uncle......yay!! kyra tak sabar nak take pictures....








9 comments:

kak mas said...

ala takpela.. mmg perlu pun pampers tu kan. tapi akak biasa max 2 jumbo peket jer. takut beli byk2 luqman cpt membesar..

CIK NANA said...

I was once addicted to feeding bottle!
Huhuh.. habis semua brand nak try.
Skang dah slowly fade away.
:)
Naturally!
(".)
Tapi addicted beli pampers mmg Na tak pernah dgr! 1st time.
UNIQUE!:)

Marsha~ said...

byknye stocks diaper Kyraaaa.. u berani eh beli byk2, sekali one day kyra kena tukar pakai XL mcm mana?? heuheuheuheu.. tu sbb ariq tu i tak berani beli byk, tuhari size S terpaksa sedekah dkt org sebab tetiba je dah tak muat.. rugi je, nak jual mcm pelik pulak.. hahaha

ety said...

hehehe...hanin xsangka kita sama...ety pun skrg tgh addict beli pampers..boleh kata sume pampers yg cute ety nak beli...kat dlm bilik tu dh boleh jadi stor tuk pampers..smpi siap2 beli saix xl..

Azizah Abd Jamal said...

Hai Hanin.

Can't wait to see the famile post,
hehheee ;D
Chomel sgt lar kyra, geram gg.

Take care dear!
have fun @ melaka

HaninFarshid said...

kak mas..

hihi!! tu yg farshid risau :P takut kyra tak muat nanti...nasib baik kyra maintain je...memang hanin kalau beli size jumbo...tp tak tau napa...suka sgt nengok pampers...tu yg beli byk2..size xl pun hanin beli...

..............

nana

hihi!! tu lah...semua barang babies cute2 kan? termasuklah bottles and pampers...geram nak beli :p

thanks..tapi kena stop jap beli pampers....dah banyak sgt stock ;)

HaninFarshid said...

marsha

hihi! tu baru skit je hanin tunuk stock pampers kyra...yang lain ada simpan dlm stor...

hanin beli pampers kyra sampai size xl...takut dier membesar..alhamdulillah dier maintain je...boleh ler pakai...lagipun hanin memang rajin tukar pampers kyra...cepat gak lah abis... :)

HaninFarshid said...

ety

:)
hihi! samalah kiter...geramkan tengok pampers baby....cute sangat2...

...............

GG,

thanks dear...me too cant wait nak amik gambar nie :)

hihi! mana gi melaka...farshid tak jadi gi...dier tengah sakit gigi...sian dier...next timelah dier gi course tu...

Mummy Zara Sofea said...

byknye pampers.....sng buat stock..