Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, January 6, 2012

Tak sabar nak main snow ;) yayyy!!!!

Comel tak? comel tak baju winter kyra? ;)

 nasib baik ada winter clothes size kyra
at Guess kids.....

comel tak topi nie?
kyra yang pilih....

nak main snow...kena pakai gloves...
baru tak sejuk :p 

Fuh! susah tau nak cari winter clothes size kyra......kyra nie badan kecik je....semua winter clothes besar-besar....nasib baik ada winter clothes size kyra at Guess kids.....daddy+mommy pun belilah.....

Kyra nak gi mana,eh? ;)

Yay! Tok ayah+mama tok nak bawa kyra gi main snow kat Korea this middle of February....uh! daddy and mommy tak ikut....daddy dah nak sign on kapal end of January.....mommy lak tengah pregnantkan adik....so,mommy kena duduk diam-diam kat rumah....kena rest...tak leh fly....bye bye mommy....bye bye daddy.....jangan jeles tau....kyra  nak main snow nanti....selain kyra.....ramai lagi yang ikut.....mama adik.....mama wani......Nek Ma.....Nek Tam....Nek Teh dan Nek Mah.....

Hmm....mommy still tak puas shopping baju and kasut winter for kyra.....hari tu...gi Singapore.....takde yang berkenan....kalau ada yang mommy suka pun....size kyra dah abis :( kat JPO pun size kyra takde.....kasut boot and baju coat cute sangat kat Burberry,JPO....sigh! kalau ada size kyra....memang mommy dah grab dah...mommy tak puas hati sebab mommy kata kyra mesti nampak cute sangat kalau kyra pakai coat and boot burberry tu....sebab tu...mommy pesan kat Mama tok....kalau gi JPO lagi....tolong tengok-tengokkan kalau ada new stock yang size kyra tak :) kalau ada....tolong belikan dulu :p *tak dapat baju coat and boot....mommy still pow daddy belikan baju,shorts and jeans for kyra and lil baby at Burberry....hihi....thanks a lot daddy....daddy memang the bestlah....muah...muah...sayang daddy....*

 thanks daddy ;)


Kyra happy sangat-sangat :) tak sabar nak main snow.....

Thanks daddy...thanks mommy....sebab bagi kyra ikut tok ayah and mama tok gi Korea this 18th February 2012 :) Kyra janji ngan mommy+daddy...kyra be good girl kat sana....tak susahkan semua....insyaAllah.....

Sian mommy kena tinggal for 8 days....daddy pun takde....dah naik ship....takpe....bibik ada teman mommy....mommy be good tau time kyra takde...hihi....


uh! oklah....got to go...daddy ajak mommy and kyra gi Empire Subang....*hmmm...nak pow daddy apa eh kat Empire? :p*

Actually mommy banyak nak story....pasal cuti-cuti gi JB/Singapore.....pasal kyra.....pasal lil baby....pasal malacca trip hari tu....uh! macam-macamlah....nanti eh mommy update? mommy+kyra busy sangat-sangat bila daddy ada....macam-macam activity nak buat.....jalan-jalan...makan-makan....vacation....shopping....etc...etc.....

take care all.....


Have a great day!


muah!


hugs and kisses from mommy+kyra...

P/S: yay! Aunty aisha dah dapat cute baby girl,Alani on the 1st january (yups....baby new year)....and Aunty shy pun baru deliver baby boy,Hud....last 3rd January....Alhamdulillah syukur...semuanya selamat....am soooooo happy for both of you....

4 comments:

KimberlyCun said...

suka topi panda bear!!! have fun in korea!

Mama Rizqullah said...

Waaahh!!!Kyra nak tinggalkan mommy yerr...bestnya Kyra gi Korea,aunty dengar hubby Aunty je gi sana naik kapal..huhuhu...

Apapun,Hanin take a good care yerr...kalau boring2 you have my number...leh lepak minum or makan2...

So,kyra...auntie pinjam mommy kyra yerr...

Linda Arshad said...

eeee..comel la jaket kyra!! jaket nipis ada jual tak hanin?..hihi

syok lah kyra dpt main snow.jeles lah untie :)

Mrs. Hilmy said...

bestnye kyra nkmain snow....btw, tkcare hanin...