Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, November 2, 2011

Spa at home.....

Semua orang tau hanin suka sangat buat spa....manjakan diri hanin dan orang urut-urut badan hanin :) aaaaaahhhhhhhh!!! memang best.....memang heaven......


Tapi,now...hanin pregnant.....so, hanin dah kena stop for a while buat semua benda tu...  Hanin just buat urut-urut traditional je kat rumah....heee....takpe....lepas pantang...leh sambung buat lagi.....hihi....boleh eh,B? ;) sayangggggg B.....


*ok...ok...now...hanin nak story apa hanin shopping last sunday....hihi...my hubby nak tengok sangat....mana duit dier melayang....hahaha!*


Last Sunday.....After me and my family had late lunch+birthday celebration at TGIF Sunway Pyramid.....of course...lepas tu....activity me+mama+adik+wani shopping......ayah ikut je :p uh! kyra tak ikut gi Sunway Pyramid.....dier yang tak nak ikut....sebab penat kot....a day before that gi Malacca....so,dier nak rest.....

 me and the birthday girl...
my lil sis,wani....

 my beloved mama and ayah....
ayah pun celebrate birthday bulan October...

My beloved hubby pun dah bagi kebenaran shopping that day....thanks B.....you're the best!


I bought few clothes for me.....yelah...badan dah semakin mengembang...so,i really need new clothes ;)


For kyra....hanin beli 2 Play doh sets at Toys'r'us....huhu! sekarang selain Ipad2...kyra pun suka sangat main Play Doh....nak beli clothes for her...macam tak banyak choice....hanin lagi suka shopping kyra's clothes at One Utama....Pavillion or Garden Midvalley....semua ada kat sana ;)


kyra happy sangat dapat
2 play doh sets :)
skarang...asik nak buat cake je...hihi...

And yang bestnyaaaaaaaaaaa.....my hubby bagi hanin beli Spa set....for me to do spa at home....just a simple facial massage.....pakai mask semua tu....tak dapat gi spa....buat spa kat rumah pun jadilah....hanin memang suka :)


i bought few massage oils (for facial massage and cellulite massage)....and also few facial massage cream....huhu! makin rajinlah hanin urut-urut muka.....hanin pun beli few barang-barang from Christian Dior and chanel ;) 

 few massage oils....
facial scrub and mask.....
facial mist and eye pillow...

 rose water....night pack....
 facial massage cream
aloe vera gel....

CD serum....
CD lipsticks and blusher...
Chanel lipstick....

Entahlah....mood hanin hari tu....banyak nak shopping make up....barang-barang muka semua.....maybe mood nak beli baju and shoes (hari tu beli baju pun takde mood...mama and adik yang pujuk suruh beli...so,belilah skit....)...tunggu hubby hanin balik...baru best....


and yesterday....hanin pujuk-pujuk hubby hanin nak buat facial....yippeeeeee....my hubby bagi kebenaran...uh! thank you soooooooo much B....sebab belanja honey buat facial and beli set Murad skincare.....sayangggggggggggg B.....

 Murad Skincare...

yups! im sooooo happy....sebab dapat manja puas-puas with my hubby yesterday.....macam-macam borak.....we talked...and talked for few hours...sampai line maxis/celcom dah takde...hihi...*lepas tu guna sattelite sim card lak* memang best ;) Thank you soooooo much for calling me,B....


hanin tak sabar sangat-sangat.....lagi 25 days nak jumpa my hubby.....im soooooooo excited....macam-macam hanin dah plan bila dier balik nie....gi jalan-jalan....shopping....gi Johore+Singapore....gi JJCM....gi tido hotel....bla....bla....bla....uh! bestnyaaaaaaa!


ok lah....nak gi makan breakfast.....take care all....


hope you have a great day....muah!


Hugs and kisses from me+kyra...


To Daddy....Mommy+kyra+lil baby love you sooooo much.....kerja baik-baik tau....*hugs and Kisses* 


P/S: B....nanti B balik...honey buat facial massage kat B,eh? ;)

6 comments:

ida khairani said...

heavennya shopping..wohoo!!!

Diet sihat

Marsha~ said...

siapa yang buatkan facial utk hanin kat rumah... adik ek?? ni yg bestnye ade adik beradik girl... saye ade adik boy je... tak best sungguh takde org nak buatkan facial.. :(

suzy said...

hi dear,

bleh i tau bape price murad skincare tu? i heard that the product is good..but i tgk muke u dh flawless la dear..dh x payah pakai dah...bg i ajer lah :p

HaninFarshid said...

Ida,

Memang heaven....hihihi.... :)

HaninFarshid said...

Marsha,

Hanin selalu buat facial massage sendiri....ikut YouTube...hanin paling suka ikut facial massage oxford jasmine....best :) hanin pun slalu buat kat adik2 and mak hanin...kalau Farshid balik...hanin buat facial massage kat dier...Kira bodek dier lah...hahah...

Marsha pun boleh buat sendiri...kalau tak pun...suruh bob buatkan ;) ikut YouTube je :)

HaninFarshid said...

Suzy,

Hi dear...

Price skincare murad tu...hanin beli dalam rm1500++ hanin ada dapat discount sebab hanin selalu buat facial kat sana...hanin amik sekali dengan package facial...Kiranya hanin buat facial for few times tak payah bayar...oklah tu...sebab buat facial skali pun dalam rm200-rm250...

Setakat nie...product dier ok dengan muka hanin :) hihi...jangan terpedaya ngan camera trick tu...muka hanin tak flawless...muka hanin jenis berjerawat and berminyak...skincare hanin pun hanin amik Blemish set....