Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, November 16, 2011

Her craft works.....

Mommy amik je kyra kat school......kyra excitedly showed me her craft work.....

Hari nie kyra belajar buat fruit basket :) and dalam fruit basket tu ada apple...

Kalau mommy tanya kyra....kyra buat apa nie?

Dengan cheekynya.....kyra jawab...."buat apple...."

Sooooo cute.....

Kembang hidung kyra bila mommy puji craft work kyra "Beautiful"...

Oh! teacher kyra cakap...selain singing+dancing.....kyra suka  sangat belajar arts+crafts.....and kyra dah pandai macam-macam :)  


Alhamdulillah....Im sooooo proud of you,kyra.....

Sampai-sampai je rumah....kyra excitedly tunjuk her "apple" kat bibik and mama adik :)

Daddy call tadi.....mommy excitedly cerita pasal kyra's fruit basket kat daddy.....apa yang teacher kyra cakap....and apa yang kyra dah pandai.....

Daddy pun bangga dengan kyra......

Daddy nak sangat tengok craft work kyra......so,now.....mommy tunjuk kyra's two  craft works kat daddy......most of kyra's craft works/artworks ada kat school....teacher ada tunjuk kat mommy......kyra belajar colour-colour...drawing...painting-painting.....cut and paste......crafts....etc....etc.......oh! hari tu.....masa time Deepavali.....kyra and her friends dengan pertolongan their teachers......diorang ramai-ramai buat KOLAM....soooo cute......nak bawa balik,tak bolehlah.....sebab diorang share the craft work.....tapi mommy sempat amik gambar kolam tu guna BB mommy.....of course kyra happy+bangga tunjuk-tunjuk mommy the kolam :) 


Oklah daddy....here are some of kyra's craft works.....do enjoy the pics ;) Mommy tau daddy mesti tersenyum-senyum tengok craft works kyra....


Daddy jangan risau.....kyra's craft work....mommy simpan elok-elok dalam kyra's file ;)

 kyra's fruit basket :)
and an apple inside the fruit basket.....

 The Basket and The Apple :)

Kyra's apple ;)

the basket.....

 kyra's and her friends Deepavali Kolam....


uh! now....kapal daddy,Shahamah  tengah lalu Selat Melaka......


Yippeeeee.....im going to be very.....very....busy after daddy abis kerja sampai malam nie :) manja-manja with him on the phone.....esokkan our special day?.....hihi ;)


Daddy....mommy rasa lil baby tendang-tendang perut mommy......dier pun excited daddy dah nak balik....hihi....makin dekat daddy nak balik....mommy rasa makin active lil baby dalam perut mommy :p


Mommy dah cakap kat kyra....daddy nak balik lagi nine days....good mood je dier...happy sangat daddy nak balik......

^__________________________^


oklah daddy......take care tau.....kerja baik-baik.....


Mommy+kyra+lil baby sayang daddy sangat-sangat.....We miss you too.....


Muah! hugs and kisses from us.....

4 comments:

MEDIHA OMAR said...

That is so cute!

ZuRaNaI said...

cute!!

Marsha~ said...

ish lamanye tak singgah sini... seronok kan Kyra dah pandai buat artworks... Kumpul semua then tunjukkan dia bila dia besar nanti... hehe.. Qila punye dah banyak sangat, tak terkumpul.. mummy malas dah.. hahaha

Elin said...

clever kyra :)