Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, May 14, 2011

B jangan risau,k....Im fine :)

B,thanks sayang for all your calls and messages.....Honey tau B risau....B jangan risau,k.....Honey dah ok skit....pening dah kurang....huhu! tak cukup tido kot....rindu B....layan our lil kyra :) and then,semalam...teman adik and fly buat cake sampai 4am :) hehehe...jadi cake tester :p *makin chubbylah me ;)*

"Hi Honey, what are you doing? hope you feel better...how's kyra? My mind still at home...Just cant forget all the good times we had....B cant wait...macam-macam plan nak buat time B balik nanti....ok,do rest.....love you and kyra sooooo much...nanti B call...bye my love....kiss kyra...muah!"

Im smiling of happiness when i read all your sweet messages...thanks sayang for being such a loving,caring and wonderful husband...walaupun B jauh kat tengah-tengah laut....walaupun B busy kerja....you'll try to find time...to call,message or e-mail me...B risau bila Honey kata Honey tak sihat....

Sepatutnya...tadi honey ikut adik,fly and wani gi Kota Damansara....adik ada business skit kat sana.....adik supply kek kat cafe kat sana....*Alhamdulillah..rezeki adik semakin murah...am soooo proud of you,adik....* and then,semalam pun.....honey dah mintak kebenaran B nak buat facial and threading semua....B pun dah kata OK...dah bagi kebenaran...tapi....tak jadi lak...bangun-bangun tido je pagi tadi...pening semacam.....takde mood nak ikut :( 

Hmm...memang takde mood nak gi mana-mana today....Tok mama pun usik Honey...kata Honey rindu B....tu yang asik takde mood....hehehe! tapi tengoklah...nanti nak kuar makan kot ngan adik+fly and wani....tu pun...B,tok mama, adik semua pujuk Honey kuar :) 

oh! B...honey happy sangat-sangat.....thanks a lot,sayang......now,im soooo excited...tak sabar this coming July...10th July.....my 29th birthday....walaupun lambat lagi....B dah ada special plan for my birthday :) B nak buat makan-makan....tapi maybe dalam end of july before masuk bulan puasa :) tunggu B balik dulu....Yippeeeeee!! B suruh cari restaurant or cafe nak buat makan-makan....honey dah ada few cafes/restaurants in mind....tak sabar nak discuss dengan B ;) you're the best,sayang.....Pandai B buat honey happy walaupun honey pening-pening  ;) psst...B....walaupun B dah bagi $$ suh beli apa yang honey nak for my birthday.....nak beli now pun takpe.....honey tak naklah....nak tunggu B balik......nak tunggu birthday honey....baru best......hihi!

About our lil kyra....tadi kyra buat honey tersenyum dengan perangai dier yang cute+cheeky....hehehe! time Honey tengah baring-baring tadi.....tiba-tiba kyra datang kat Honey.....duduk sebelah Honey....kiss Honey....hihi! dier kan memang suka kiss-kiss Honey :) and then,kyra main-main ngan BB and hp honey.....skit-skit..."hello...daddy..." lepas tu bebel-bebel....macam tengah cakap phone dengan B....lepas dah bebel...Kyra tengok pics dier dan B kat screen BB and Hp honey...dier asik kiss-kiss je.....then....senyum-senyum kat honey....sooooo adorable.....

oklah sayang...adik+fly semua dah ajak honey gi makan.....take care...honey janji dengan B..kalau still tak sihat....esok honey gi jumpa doctor....muah! Mommy and Kyra sayangggggg daddy sangat-sangat.....hugs and kisses from us to you :)

B,honey tau...b rindu kat our adorable+cheeky lil kyra......so,here are some pictures of her....i know the pics will make you happy :)
...................................................................................




hehehe...B mesti tak sabar nak balik....nak peluk-peluk our lil kyra and me ;) Sabar eh,sayang...

i will always pray the best for you...kerja baik-baik tau.....*kiss*  

4 comments:

ida khairani said...

take care

cik chinta said...

cepat2 sembuh :)

HaninFarshid said...

ida...

thanks dear :)

HaninFarshid said...

cik chinta

alhamdulillah....im feeling much better...thanks ;)