Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, August 30, 2010

Her favourites....

My lil kyra memang active...ada je benda dier nak buat.....she loves to draw....play with balls....main kejar-kejar....main jumping-jumping...play with her dolls...and then,read books....semualah dier nak buat....memang tak boleh duduk diam....but im happy....happy layan my lil kyra :) yang penting my lil girl sihat dan happy ;)

oh!! ada time gak my lil girl duduk diam...time makan....time tido.....and time watching her favourite series :) HI-5, The Fairies....and The Wiggles....kyra seronok sangat tengok cerita-cerita tu...siap menari-nari lagi....*err...B..honey beli lagi new DVD's for our lil kyra....semua yang kyra suka...*

kalau dier dah penat menari.....penat ketawa....kyra mesti baring dan tengok....kalau hanin baring kat situ...memang dier tengok cerita tu sambil baring atas perut hanin :P memang adorable and manja sangat-sangat....

bukan setakat tengok je....banyak perkara kyra boleh belajar while watching HI-5, The Fairies and The wiggles :) its like an education entertainment....diorang menyanyi dan menyanyi...kyra pun ikut sekali...hihi! memang cute biler tengok kyra excited nak ikut diorang menari....siap suruh mommy dier tengok dier menari....kadang-kadang mommy dier pun join skali :p B,nanti B balik....B tengok k...our lil girl menari :)

heee...best sangat-sangat today....my hubby called and message me banyak kali....happy dengar suara B :) thanks sayang....kyra pun happy dengar suara daddy dier....huhu! kyra...say thanks to daddy sebab bagi kebenaran mommy beli new DVD's for you....and shopping for you and me....

We love and miss you soooooooo much,B....

Hugs and kisses from me and kyra to you.....

tak sabarnya B balik...(insyaAllah bulan November).....yay!!

kerja baik-baik tau atas kapal...kalau daddy stress...ingat je kat mommy and kyra....insyaAllah hilang stress tu :p *alhamdulillah...setakat nie B happy kerja atas kapal.....and B sihat..*


tengok B...tengok TV...
style sebijik macam B...hihi!


Her favourites...
Hi-5..The Wiggles and The fairies...
huhu! bertambahlah koleksi DVD kyra...



Pix of our adorable lil kyra...
just to make you smile of happiness....




9 comments:

Marsha~ said...

hahahaha.. style budak bijak tgk tv.... kaki yg tak tahan tu.. :P

Ummi said...

waaahhh..kyra same dengan kakak ina dan adik zikry la..minat wiggles..tapi umi nye tak cari pon cd..harap kat astro tu je la..hehehe

Lina said...

hanin, aleesya pun suka the wiggles and hi-5. dvd u make me feel like dancing tu is her fave.. nnt jumpa kyra, bolehlah dance sama2.. =)

~~Sue eLLa~~ said...

kak nin..nak tanya..kyra ader masuk kelas aper2 ker....pandai sgt lar kyra posing..tapi sue mmg plaing suka time gambar yang ader birthday tu..k.nin n kyra gmbr betemu idung..auwww....comel sgt2!!!
...hahaha..mommy kyra lar kan cikgu nyer....suma gmbr ader jerk posing2 dia...ngeeee....

HaninFarshid said...

marsha...

hihi!! tulah....memang style daddy dier biler tgk tv :P banyaklah style kyra ikut daddy dier...tido pun sama :)

................

syikin

hihi! hanin beli cd kat kyra so..dier tak kacau hanin tgk astro..lagipun,kyra suka tgk ulang-ulang...kenalah beli cd...

HaninFarshid said...

Lina...

hihi!! yups...nanti jumpa boleh ler kyra and aleesya dance together ;)
mesti cute ;)

HaninFarshid said...

sue...

hihi! kyra tak masuk kelas apa2...sebenarnya susah nak amik pics kyra...dier ikut mood dier..lepas tu tak leh duduk diam...kena ada org yang expert amik gambar dier...

tapi kalau dier good mood....ada-ada je posing dier....aunty-aunty dier pandai cari mood dier nak bergambar :)

yups! tu pun fav pic k.nin....sebenarnya tu pose kyra bodek mommy dier biler nak beli something...hahaha!

i n n z c h u b b y said...

kak hanin,

inn ada tagged akak untuk join contest happy moment...

kalo akak free, akak join la ea...

tiada paksaan...

lily_i-me said...

chomelnye kyra....
mesti die sngat mesra mcm mama die jugakkan
hehe

kyra,
be a good gurl ok...
=)