Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, August 4, 2010

4th of August...dah sebulan daddy naik ship

Today is 4th August 2010.....that means...dah sebulan daddy belayar....so,maybe....insyaAllah...daddy balik lagi 3 bulan......nie...mommy and kyra tengah counting days biler daddy balik :)

Yay!! hari nie my hubby sampai Bintulu.....best...best...happy biler dier call tadi ;) my hubby call-call je...terus tanya about his lil' girl.....dah hantar pix kyra to him belum?....dah update blog about kyra belum? and of course dier ada tanya about me gak ;) hihi!

B jangan risau....honey dah hantar some of kyra's photoshoot pics to you...kyra's latest pictures...kalau B nak tau apa activity honey and kyra....haaa....boleh baca my blog....insyaAllah will always update my blog just for you...semua yang B suh buat...honey dah buat ;)

Alhamdulillah B...kyra dah sebut...."mi....or memmi"..........sometimes...dier panggil "Di"...biler honey show your pictures to her....excited our lil girl tengok your pics.....honey selalu explain kat kyra....daddy naik ship....daddy gi work....insyaAllah she will understand....and i will make sure she will always remember her daddy ;)

oh! now, our kyra suka sangat tengok shoes...gi Clarks ke? Gap ke? gi cotton on kids ke? oshkosh ke? sketches or crocs ke? or mothercare....etc.....kyra mesti excited nak try...hihi! and...dier suka shoes yang bergaya skit...hihi! macam honey beli her gladiator shoes...she loves it sooooooooo much...seronok dier ada kasut macam mommy and her aunties....kan honey dah cakap...our kyra suka ikut apa honey buat :)

macam-macam dah our kyra dah pandai buat....yups! she's cheeky....very..very cute and cheeky :) kalau dier buat something naughty....if i scold her...she will hug me and kiss me....sigh!! tak jadi honey marah....cair tau honey...

and lagi satu...our kyra loves to draw...ada je dier nak conteng.....honey dah beli dah crayon, colour pencils,drawing blocks and colouring books for her :) siap ada bag lagi nak letak her things....mana-mana dier pergi....mesti nak tarik her bag with her...yelah...kyra kecik je....bag tu besar skit dari dier...tak larat kyra nak angkat...so, dier tarik je...hihi!memang cute...macam tak sabar je our lil'girl gi skool.....

cepatkan our lil kyra membesar B? its like yesterday....honey lahirkan dier....watch her first smile...watch her first crawl....watch her first walk.....now...run....now...dah macam-macam dier boleh buat....tak lama lagi nak masuk school dah...huhu!

oklah,B...mama dah call....mama on the way back....nak kuar dinner...then, nak bawa kyra gi danga Bay....oh! ayah balik from Jakarta lusa.....ayah plan this Saturday nak masuk singapore.....nak bawa kyra gi Universal Studio....and honey plan nak shopping skit kat sana...kalau ada cute shoes...mesti grab ;)

Love you soooooo much,B.....muahx!!

nanti B call honey sambung story lagi pasal kyra,eh? ;)

do enjoy our lil kyra's cheeky pictures.....

...........................................................................................



our cheeky princess...



daddy's lil girl



oh! yes....suka memanjat skang nie....



oh! yes...kalau boleh every month my B nak kyra buat photoshoot...heheheh!! he loves kyra's pictures soooo much...tengoklah B...kalau honey rajin...this month buat lagi ;) tapi yang penting....honey dah book Din.....buat family photoshoot this december at Marriot Putrajaya,tempat wedding my sis....yay!!


kyra tak sabar amik pics banyak-banyak with her beloved daddy ;)


P/S: we love you sooooo much,B...i know B senyum-senyum tengok pics our cheeky kyra :)



5 comments:

Mama Qiestina said...

jap jek dah sebulan kan daddy g..qies pon papa dah g 1 mth ++.

jom kyra kita counting days seshama :)

Marsha~ said...

seronok tgk Kyra pandai posing depan camera... Qila tu tak suka posing lah.. nak pandang camera lagile dia tanak.. ntah ikut perangai sape ntah..

HaninFarshid said...

mama qietina...

jom sama2 kiter counting days...kyra tau qies pun tak sabar nak tunggu papa qies balik....

............

marsha

hihi!! kyra pun...photographer tu kena kejar dier sini sana nak amik gambar...taknak duduk setempat....semua tu pose candid...pandaikan dier amik pics kyra? kalau hanin amik..jgn harap kyra nak tengok camera :p

qila tak suka posing...tapi tetap nampak cute dlm pics ;)

Ummi said...

kejap je sebulan ye..huuuu..menanti penuh sabar tu..

syafawani said...

cantiknya baju kyra dalam pic kat heade tu..dia plak kiut..hehe..kalu bleh pinjam dia kejap kan bess:)