Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, March 6, 2009

Happy mood .......

wahoooooo.....Im happy......walaupun B punya ship delay nak masuk port lagi...takpe....yang penting dier ada line...betul x,B??? :)


still tak boleh tidur...can feel Kyra main kejar-kejar inside my tummy...heheh!! I love the feeling of her movements...at least i know she's happy and safe inside my tummy :P

every now and then i'll kacau my hubby....and yang penting i can talk to him 24/7...



him: Nape nie, dear?

me: Can't sleep B......saja jek nak kacau..heheh!

him: ok..kacau je...miss me eh? next week kan i dah nak balik....


yups...suka kacau him ;) Kyra pun macam suh mommy call daddy dier jek...active semacam...takpe...B dah nak balik next week pun...I'll be strong.....


And yang paling besttttttttttttt skali....2 of my wishes tercapai....after pujuk-pujuk him.....dier setuju nak gi Disney Princess on Ice....Ahaks! tak tau nape Hanin nak gi sangat-sangat....but i can feel Kyra's happily jumping inside my tummy :) thanks B......and lagi satu wish hanin tercapai...hanin akan makan buffet with him....I'M Hungry when thinking about the buffet food.....because Hanin amik 'Palace of Golden Horses Stay and Watch' package..... dapat tengok Disney and tidur kat hotel...mengada-ngada kan?? even though dekat jek ngan rumah.... Not only B and me jek yang pergi..my sisters pun nak ikut gak..hahaha! tapi bilik lain-lain, k!!! nak spend romantic moment with him ;)




mood budak-budak....hehehe.....


And lagi satu Hanin happy...my parents balik awal..hehehe!! now i don't feel lonely ;)



P/S:today nak gi buat rambut ler :P must look good at my cousin's wedding....

15 comments:

shima said...

I'm happy for u, xlama lai farshid nak balik. so pas ni xyah rindu2 lai lah ea..

Foreverlove said...

Eeeeee bestnyer...
Hubby dia nak balik...
Hilang ler rindu tu nanti ;)

Marsha~ said...

hehehe.. sempat lagi tu nak gi tgk show ni.. :D

HaninFarshid said...

kak shima....

thanks kak....happy sangat2 dier nak balik...sakit-sakit pun boleh jadi sihat :P hehehe!



diana

heheh..memang excited dier nak balik...alhamdulillah skang pun kurang skit rindu :P dier tengah anchor...24/7 boleh dengar suara dier...



marsha...

hehehe..mesti sempat...entahler..teringin sangat-sangat..

azimah zainal said...

wah kak hanin..sempat lagi

do take care k..abg farshid nak balik dah..yeaaaa..

kyra pun nak kuar dh tak lama lagi...

=)

HaninFarshid said...

hehehe..

thanks azie..will take a good care of myself ;) mmg kena menyempatkan diri tengok disney on ice nie..heheh!! memang k.nin minat and entahler...mcm mengidam jek nak tgk :P

Ena Mazly said...

Hanin, kak ena pun gi tgk disney on ice tu dgn mazly, bethrisya n rayyan... kak ena gi on 20/3. tak sabar nak nak tgk..sure comel tgk princess2 tu semua....

HaninFarshid said...

alaaaa...x boleh ler jumpa akak..hanin gi 21st march...hari sabtu...hanin pun tak sabar...i know Ryan and betrisya mesti enjoy....insyaAllah one day..hanin akan bawa Kyra :P

P-QaH said...

hi k.hanin.
always follow ur blog
congrats for ur new coming kyra
btw,nak tnye..mane akak tau pasal package ni eh?
kite pun teringin nak tengok
macam budak2 la..huhu
cmne nak get more info bout this eh?
thanks

HaninFarshid said...

hi p-qah...

akak dpt dari website Hotel Palce Of the Golden Horses. masuk dlm promotion.u'll get to know about the package.(my sis yang ckp..heee..)jom kiter sama-sama jadi budak2 ;) yang package rm338++, u'll get the rm100 something punya seat...akak amik VIP seat..so, dlm rm388.70.heheh..tp worth it ler...sbb dpt room..

HaninFarshid said...

ooppss..sorry..rm388.70 utk seat yang rm100 something (2 person+room).if u want the VIP tix...rm488.70 (with the room ;) )

P-QaH said...

thanks alot for ur info k.hanin
tak sabar sgt nak tengok dah ni..huhu.
memang sangat2 worth it.
lg best bile ade org belanje..hehehe

elya ezrin said...

hi kak hanin..

bestnye....nak ikut....!!! ^_____^

hehehe...hv fun okey! mesti princess kyra terlompat2 dalam perut mummy die nnti =)

Dina said...

UWAAAAA best nye korangss nak pegi tengok Disney on Ice!!

I wanna go too tapi cam tade geng kot, lagipun Padi da nak naik kapal rasenye tak lame lagi.
Hanin ngan Kak Ena plak gi tengok ngan hubby memasing, segan ah.
Huhu.

ain husna said...

k.hanin,

sy pon g tgk disney on ice wif ma niece n nephew dis sat! =)

c u there!