Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 31, 2012

Wild Reserves Singapore membership??

Setiap kali Kyra gi rumah tok ayah and mama tok dier kat JB....mesti kyra ajak gi Zoo Singapore....or night safari.....or Jurong Birdpark......Kyra suka sangat gi sana.....she loves the animals soooooo much....Kalau tak tok ayah dier yang bawa....mesti daddy dier bawa :)

Walaupun dah banyak kali gi sana....kyra tak pernah bosan...tetap excited dan happy bila gi.....Semalam tok ayah bawa dier gi Zoo Singapore lagi.....seronoknyaaaaaa kyra.....kyra kalau bawa dier gi shopping-shopping nie...dier kureng skit....tapi....kalau bawa gi tempat-tempat macam nie.....gi zoo ke....gi theme parks or tempat main....dan yang sewaktu dengannya....sukalah dier :p

 Tengok daddy....
Happynyaaaaaaa kyra ;)


Sian Myra tak ikut....sebab Myra tak buat pasport lagi.....myra kena tinggal dengan bibik kat rumah tok kat JB....takpe....daddy balik kali nie....daddy kata nak bawa Myra buat pasport.....then,terus daddy bawa myra jalan-jalan.....hihi.....

 Daddy....balik nie....
buat passport myra tau....
myra pun nak jalan-jalan....

Yesterday me and hubby ada discuss something.....pasal kyra yang suka sangat gi Zoo....kalau masuk Singapore mesti ajak gi Zoo....So,kitorang ingat nak apply Wild Reserves Singapore Membership....kira macam annual pass lah ;) Hanin ingat nak amik Wildlife Unlimited Plus....Amik package nie,free entry to Singapore Zoo,Night Safari and Jurong Bird Park....This family membership is limited to 2 adults and up to 3 children (3 to 12 years old)....annual fee dier (after GST) S$460.10....for me oklah....sebab sekali masuk Singapore zoo pun dah S$20.00 for adult....gi Night Safari S$32.00 adult....and Jurong bird park S$18.00 adult.....My hubby pun macam berminat dengan the membership....lagipun setiap kali kyra gi Singapore....mesti nak gi semua tempat-tempat tu....mommy and daddy tau.....Myra pun mesti suka gi sana ;)


Hmm....nanti daddy sign off kapal bulan September nie....mommy and kyra amik daddy kat Singapore....kiter gi apply membership tu eh,b? Passport Myra boleh buat kat JB....hihihi....

Yippeeee....tak sabar daddy balik....macam-macam plan nak buat bila daddy balik nanti ;) tapi yang penting....kena buat passport Myra dulu....hihi....bestnyaaaaaaaaaaa......


uh! by the way....thanks a lot,daddy.....sebab belanja mommy+kyra+myra shopping kat Singapore....muah! you're the best.....We love you soooooooooooo much!

Take care....hugs and kisses from us! ;)


Psst...daddy....mommy+kyra+myra rindu daddy sangat-sangat......counting days daddy nak balik ;)

1 comment:

Mama Likha said...

olololo.. myra bt muka kesian tuuuu :)