Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, July 17, 2012

Duit Baru & The New Me! ;)

Wah! bersemangatnyaaaaaa....puasanya belum lagi *Alhamdulillah puasa last year penuh :p*....tapi duit raya dah tukar.....and baju raya for me and the kids dah beli and dah tempah....hahaha!

Sebenarnya....Hanin bersemangat nak tukar duit baru :p suka sangat-sangat....colourful ;)

Laku gak duit baru ni,eh? Duit rm1 dah abis....duit rm5 and rm20 pun tinggal skit....takpe....hanin tukar apa yang ada dulu...hihi....nanti....boleh tukar lagi dekat-dekat nak raya ;) 

 Duit raya 2012....

 Love the colourful new money ;)

Owh! hanin pun dah tukar rambut baru.....lepas lahirkan myra hari tu.....rambut hanin teruk sangat gugur....memang hanin bising-bising kat hubby hanin sampai dier tak larat nak dengar :p sebab hanin tak tahan sangat tengok rambut hanin yang asik gugur nie....hanin pun mintak kebenaran hubby hanin nak potong rambut.....hubby hanin pun bagi kebenaran...dier pun kesian tengok hanin tak selesa....lagipun lama hanin tak buat treatment dan potong rambut nie.....so,semalam hanin pun gi lah potong rambut  dan buat hair treatment kat Miko Subang Empire....wah! Hanin suka rambut baru hanin...rasa ringan sangat-sangat.....senang skit nak jaga :) Hanin pun ada beli hair tonic and shampoo rambut kat saloon tu.....hope lepas nie....kuranglah skit rambut hanin gugur....hihi....

 My new hair....
suka sangat-sangat :)
 Hope lepas nie....
rambut hanin tak gugurlah.....huhu!

Next week dah puasa.....InsyaAllah 2nd puasa...hari Ahad next week...Hanin+Kyra+Myra nak gi JB......nak puasa kat sana ;) and then,nak ajak ayah+mama masuk Singapore lah.....nak shopping raya kat sana.....hari tu tak puas shopping kat sana :p yippeeee.....B,boleh eh honey shopping baju raya for me and our kids kat sana? boleh eh,B? ;) muah! sayanggggggg B......

Puasa and raya tahun nie tak berapa best....hubby hanin takde......still atas kapal :( kalau raya pun sekejap je...takpelah....insyaAllah me+him dapat celebrate raya haji sama-sama....sedih memang sedih....tapi nak buat macam mana.....redha jelah.....hanin kena faham kerja hubby hanin.....dier pun tak suka hanin sedih-sedih....tu yang dier bagi kebenaran hanin shopping...dier tau....shopping boleh buat hanin happy.....hihi....thanks a lot,B!

uh! oklah...got to go.....nak layan Kyra and Myra....

Take care all....

Hugs and kisses from me+kyra+myra....Muah!


P/S: Daddy.....mommy+kyra+myra sayangggggg daddy sangat-sangat.....

P/S: Eja,I had soooooo much fun meeting you just now........thanks sebab tolong hanin tukar duit baru kat Bank.....muah! you're such a great friend ;)

2 comments:

Mama Likha said...

bila gunting rambut jer terus rasa kembali muda 10 thn kan? ringan jer kepala :)


selamat berpuasa hanin....

Mama-ILuvU said...

Salam perkenalan.
Boleh kita exchange link?
Blog saya
http://mama-iloveu.blogspot.com/

Terima kasih.