Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, March 19, 2012

Thanks kyra....for the cute keychain :) i love it soooooo much....

Kyra balik-balik from Korea....

Kyra bagi mommy nie....


The cute teddy bear Korean Princess keychain....

Thanks...kyra sayang.....mommy suka sangat-sangat.....

My sisters cakap.....Kyra yang pilih sendiri that cute keychain for me :)

awwww....mommy terharu......

And then,kyra suruh mommy pakai that keychain kat handbag mommy.....

mommy dah pakaikan kat handbag mommy....and yups....im very proud of it :)

For daddy....kyra chose the red shirt for you.....hihi.....mommy dah bbm the shirt pics kat daddy kan? and yes...daddy suka sangat-sangat....

comelkan anak kiter? no matter what.....kyra akan sentiasa teringat kat mommy and daddy :)

Mommy and daddy sayangggggg kyra sangat-sangat.....

hmmm....today dah 19th March.....tak lama je lagi....dalam 2 weeks....3rd birthday kyra....and tak sampai sebulan mommy nak lahirkan lil baby.....huhu!

Mommy dah discuss dengan daddy.....ingat nak buat small birthday party at school kyra....and then....celebrate birthday kyra secara kecil-kecilan....gi makan-makan with family semua....

Nak buat besar-besaran...takut hanin dah tak larat.......sebab tunggu masa je...nak lahirkan lil baby....and then,my hubby tak sign off kapal lagi.....so,tak best my hubby takde.....

hmmm...present kyra pun mommy dah discuss dengan daddy.....tengah fikir nie.....hmmm....how about ipad3? hahahah!!! itu hanya cadangan....ikut daddy lah nak bagi kyra apa :p


Now, kapal my hubby on the way to Japan.....tak sabar my hubby sampai Japan....dapat tau schedule kapal bila Shahamah sampai UAE....and then,my hubby sign off kat sana....insyaAllah dier akan sign off on time hanin nak deliver lil baby nanti...cant wait....semua dah ok.....pengganti my hubby akan sign on kat UAE nanti.....Captain my hubby memang sokong my hubby balik....dierlah selalu e-mail office...nak tau perkembangan bila my hubby balik....dier kata dier faham situation my hubby....and my hubby needs to be by my side biler hanin deliver nanti....*thanks captain :)* office pun alhamdulillah selalu update my hubby bila my hubby balik semua.....Just hanin berharap sangat-sangat......hope cuaca ok.....sebab kapal selalu delay because of bad weather......i always pray for the best.....kiter hanya merancang....Allah menentukan segalanya......

Im soooooo excited....tak sabar bulan April.....kyra's 3rd birthday......nak lahirkan lil baby.....and my hubby nak sign off kapal.....yay!yay! im smiling of happiness.....

Hanin bersyukur sangat-sangat....walaupun my hubby not always by my side.....dier akan sentiasa keep in touch with me.....every now and then, dier akan bbm/message/whatsapp/call me....nak tau cerita me+kyra+lil baby.....Alhamdulillah.....hanin selalu dapat dengar suara hubby hanin bila hanin rindu kat dier :) you're the greatest hubby/daddy,sayang......


Thank you sooooooo much,Allah....for all this happiness :)


oppsss...got to go.....my hubby call ;) nak manja-manja with him....


Take care all...


Hugs and kisses from me+kyra....


nite-nite and sweet dreams....

P/S1: daddy.....mommy+kyra+lil baby love you soooooooooo much! muah.....

P/S2: happy sangat-sangat....dapat banyak hadiah from korea ;) Thanks a lot!

1 comment:

Mama Likha said...

comel sgt keychain tu mcm org yg membeli nya :)

kita pun tk sbr nk tgk kyra jr ni..... hope all go smooth yer hanin :)