Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, March 15, 2012

Im Hungry and Excited+Happy......yayyyyyy!!

Cant sleep ;)

Im soooooooooooooo excited.....

Yayyyyyyy.......my precious kyra nak balik today......tak sabar nak peluk cium dier.....Mommy rindu kyra sangat-sangat.....

Semalam....masa time mommy BBM dengan daddy...daddy dah usik-usik mommy.....cakap kyra dah nak balik dah....mommy boleh manjakan kyra puas-puas.....mesti mommy happy.....

heee....of course.....memang tengah happy+excited sangat-sangat nie ;)

uh! lil baby pun asik kick-kick perut mommy.....active sangat......dier pun tak sabar kakak kyra dier balik.....rindu kakak kyra kiss-kiss perut mommy....and then,bebel-bebel kat perut mommy ;)

Im smiling of happiness.....hihi....

^____________________________________________^

Lagi satu.....yang buat hanin happy sangat-sangat......

My hubby ada cakap something yang buat hanin good mood and tersenyum-senyum.....hihi....nanti-nantilah story ;) Alhamdulillah........

Now....jom story pasal FOOD.....hahaha...asik-asik story pasal food je kan? entahlah.....sekarang....asik rasa lapar je.....rasa nak makan tu....nak makan nie......hmmm....lagi dekat hanin nak lahirkan lil baby....lagi hanin teringin macam-macam.....hihi....nasib baik ada je yang layan apa hanin teringin....Thank you....Thank you.....yelah....nanti hanin pantang...hanin duduk diam-diam je kat rumah :p

Hmm....Hanin teringin lak my bro in law,fly masak......Yummy.......

Dulu....bolehlah hanin mintak dier masakkan macam-macam......dier ada banyak masa free.....hihi.....i love his wan tan mee.....his spaghetti Aglio Olio.....chicken chop...homemade burger....Arab fried rice...etc..etc...now,dier dah start kerja baru at hotel in KL...shift tak tentu masa.....so,dah susahlah nak merasa dier punya masakkan yang marvelous tu.....huhu!

Yups! dier baik sangat-sangat....layan je apa kakak ipar dier nak...and selama my family ada kat Korea......selain my hubby and some of my friends.....dierlah yang paling rajin bbm me untuk tanya khabar and meluahkan perasaan rindu dier kat my sis....dier pun risau hanin tinggal sorang-sorang kat rumah.....*oh! dier tak ikut gi Korea sebab kerja*.....Thanks Fly.....sooooo sweet of you.....You're the greatest bro in law to me+abg farshid.....and the greatest uncle to Kyra.....

Before dier start kerja......nie dier ada masak something special for all of us *me and my family semua*.....hmmm....sedap......

Dier masak Beef Wellington......Yummy......

Bila tengok pics nie....teringin lak fly buatkan k.nin beef wellington lagi....boleh fly?hihi.....

 nie lah dier....Beef wellington....Yummy...
Luar nampak macam roti je....

 tapi...bila potong....ada beef dalam tu....
Yummy....

 The mushroom sauce.....and mash potatoes....

Bila letak semua dalam pinggan...
jadilah macam nie :)
Sedap....yummylicious.....

When i told my hubby....fly masak beef wellington.....my hubby jealous sangat-sangat.....hihi....dier tau....kalau fly masak...mesti sedap.....

Fly....nanti abg farshid balik.....kalau fly free....buatkan Beef Wellington untuk abg farshid eh? ;)

Honey tau....B mesti terliur bila tengok pics Beef Wellington nie....huhu....honey pun sama :p

oh! Thanks a lot,B....sebab bagi honey kuar lunch dengan GG hari nie....love you sooooooooooooo much....muah!

Oklah...got to go....nak kuar beli breakfast jap....hmm....nak apa eh? roti canai or nasi lemak? hmm....

Have a great day y'all....

Take care....

Hugs and kisses.....

To daddy.....mommy+kyra+lil baby sayangggggggggg daddy sangat-sangat..... 


P/S: Mama BBM me....im sooooo excited....diorang dah kat airport....flight around 11am.....huhu! cant wait to meet my adorable+cheeky kyra ;)

2 comments:

Linda Arshad said...

ya rabbi..hanin!! sedapnya tengok Beef Wellington tu hahaha! dah le linda ni suka mkn2 jugak...nak jugak!

Mama Likha said...

aduhhh.... ni tk suka tgk makanan ni..... hiks