Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, January 21, 2010

pening kepala....

This morning...i received a call from +1978010...heheh!! sapa lagi....my hubby ler...happy...happy....

*hihi! dier sebenarnya selalu call tapi nie call yang paling penting...*

and i dah call azizi :)

yups!! my hubby called me....suruh call azizi..cakap hanin nak naik kapal...huhu!! excitednya B...

sebab...before kapal gi korea...they will stop at bintulu this 6th february (anchor) then...masuk port (8th february)....so....my hubby suruh naik kapal this 8th february...naik awal skit....kalau naik kat korea...20th february....

hanin boleh choose...nak naik kat bintulu or korea....hmmm....

kalau naik kat bintulu...naik lama skit....sebab lepas tu gi korea...then singapore...

kalau naik kat korea...hanin stop kat singapore...

kalau boleh...farshid nak hanin naik kat bintulu....

and azizi cakap maybe 3-4 weeks (or maybe 1 month lebih) hanin naik kapal (if naik kat bintulu)...tak tau lagi....schedule kapal tak tetap...only captain yang tau schedule...

hanin just pening...nak naik kat bintulu (8th february) or korea (20th february)???

entahlah...nanti B call lagi...kiter discuss,k....honey pun pening.....kyra ok...if honey tinggal dier...dier pun manja sangat-sangat dengan tok ayah, mama tok, mama adik and mama wani dier...tok ayah dier pun plan nak bawa dier gi vacation...tapi...i know i'll miss our daughter...sigh!! kalau naik 8th february (lagi 2 weeks je lagi kan?)...honey dah kena start shopping...and kumpul banyak-banyak kyra's pictures and videos...nak bawa naik kapal....

oh! nanti honey beli 'monopoly building',k....boleh main atas kapal...hmmm...apa lagi eh? games...hmm..dvd's....hmm...novels....apa lagi honey nak bawa naik kapal eh? oh! your birthday present ;) oppssss!!

oh!! nak kena jumpa my gynae dulu before naik kapal ;)...huhu! banyaknya nak kena buat....

mamanya birthday pun this 7th february....jadi...honey ingat nak bawa dier gi Spa for her birthday present..leh join skali...hihi!! hmm..mama suka spa kat cyberview lodge and marriot putrajaya...me too ;)

whoah! banyaknya nak kena buat....

decision...decision....

nak naik 8th february or 20th february?

uhuh! kyra....daddy suruh mommy bawa kyra gi shopping...beli toys and clothes banyak-banyak for you...oh!! daddy pun suruh mommy shopping before naik kapal...hihi! dier tau mommy tengah pening...so...dier nak mommy happy :)

hmm..B call nanti...honey bagi decision,k...nak naik kat mana...

oh! azizi kata ofis ok je...diorang sediakan flight ticket semua....just honey confirm back with him biler nak naik kapal....

we love you soooooooooooooooooo much,b.....

B suka lah tu....honey ikut cakap B :P














11 comments:

Anonymous said...

hanin..rindu bangat.



btw dear i need yer hp number. ma hp data ilang ;(

Mrs. Amie said...

Yeay! hanin, bolehlah sambut Valentines atas kapal!!! toot toot! hihi ;)

Anonymous said...

Thank you hanin ;)

Since u nak belayar agak lama. kena jumpa hanin nie.. ;P

teman hanin pie beli barang ker?

i will keep u posted kay.

Misbehave said...

dilema kan? masing2 ada pros n cons.huhu.

tapi bestttttt kan? kan? kan? hehe.

bestnye korea! one of my 'tempat idaman' huhu.

HaninFarshid said...

GG

hahaha! GG..u nie buat i suspens je...guna anon tapi tak letak nama...nasib baik i call u...i mmg dah rasa its u...sebab u memang suka guna word "ma"...hahah!

of course u boleh teman i...and jgn lupa date kiter gi zoo and wedding...kena bawa kyra jalan2 sebelum mommy dier gi...

thanks sooooo much,babe...



........................

amie

yeay!! celebrate valentine (14th feb) and his birthday (21st feb) ;) double love celebration...

tu kena manjakan kyra puas2 skang...

w|cKa` said...

sy pon harap dpt naik kapal.. tp xjalan memana la.. just ship visit je.. ksue ada bg info tadi.. so dah tau apa patut buat.. doakan saya ye!!!

Anonymous said...

hanin,

hehehee..u know me to well *blush*
jd..the wedding and the outing day.

sgt x sabar ;)

hug n kiss for si cili padi

jiejah

AIRA HANIZA said...

Wahh,best dapat naik kapal lagi...kyra comel sure akan rindu mommy dia...Tp dlm masa yg sama dia pahamm...Ngehehehe....Enjoy ya!

CuppyCakeMommy said...

hi hanin..nice to know u..
c u..kyra pun comil

Pink dan Biru said...

hi mummy kyra!
come visit our little shop
http://pinkdanbiru.blogspot.com
see ya!

Marsha~ said...

bestnyeeee... naik kat bintule laahh, baru puas manja lama2... hehehe.. pastu farshid terus balik ke?? i ntah bila nak merasa ikut naik kapal.. dah ade 2 anak ni lagile takde peluang.. takde sape nak jaga.. huhu