Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, May 17, 2012

Sejak mommy buka bedung Myra.....lalalala....

Aaaaaaahhhhhh!!! sejak mommy buka bedung Myra.....Myra rasa bebas sangat-sangat.......memang best....lalalalala.......

Myra tido pun macam-macam style....tangan and kaki pun asik gerak sana....gerak sini...rasa macam baru bebas dari penjara....dah tak terasa terikat....hihi....

Mittens and booties pun asik terkeluar dari tangan dan kaki Myra...dah tangan+kaki tak  boleh duduk diamkan? tido pun ganas :p risau mommy....kalau myra scratch muka myra bila myra tak pakai mittens....






So, to make sure....Myra tak scratch her face yang putih merah dan suci tu....kenalah pastikan kuku Myra tak panjang+tajam ;)

Mommy dah jumpa baby nail care set yang best....'Tommee Tippee - Nail Care Set'....ada baby scissors,nail clippers and four emery boards in a cute handy pouch....

Buat masa nie....Hanin tak berani potong kuku Myra guna nail clippers....jari Myra kecik sangat....dah lah time nak potong tu....tangan Myra tak boleh duduk diam...asik nak gerak je....takut nanti luka jari-jemari myra yang cute tu....huhu! Hanin just guna baby scissors and the emery boards....rasa selamat skit :) Myra pun suka......

 
Tommee Tippee cute handy pouch....


The nail care set....

Suka sangat guna the baby nail scissors
bila potong kuku Myra....
rasa selamat ;)

Lepas potong kuku...
kiter buat filing :)
bagi tak tajam kuku tu....

Myra suka sangat orang 
potong+filing kuku dier ;)


Owh! Myra skarang good girl sangat-sangat...jarang menangis....Hanin dah jumpa solution dier nak bagi Myra diam....

What's the solution? jeng...jeng...jeng.....

Sambil Myra baring-baring tu....Hanin bagi dier dengar her favourite music video ;)

 Amboi....amboi Myra...
sukanya dier dengar lagu Adele...hihi...

 Mommy...myra pun boleh buat
ballet macam orang tu....

 ewww...mommy...
apa diorang buat tu?

Wah! memang Myra diam....focus je dier bila dengar her favourite music...hihi.....

Oklah....got to go....nak layan Myra.....nak hug-hug and kiss-kiss myra.....kakak kyra pun dah nak balik from school...yay!yay! mommy rindu Kyra sangat-sangat.....

Bye....Hugs and kisses from me+Kyra+Myra....Muah!


P/S: Tak sabar esok......esok Kyra ada sports day kat school dier....mommy and daddy nak gi tengok and support Kyra.....Mommy boleh jadi pom pom girl ;)

3 comments:

Anne.Zain.Adelia said...

comelnyeeeeeeeeeeeeee myra... :)

miSsMawar... said...

alololoooo.... nak bukak mata pun xbolehhh... gerammmnyeee!! hieee.. ^___^

NADIA vs BERON said...

kak! comelnya myra. kiss for her :)