Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, May 10, 2012

Cepatlah abis pantang!!! :p

Tak sabar nak abis pantang.....hihi....

Nak bawa Myra gi buat pasport....yay!yay!

Why?

Sebab...lepas nie.....my hubby akan sign on and sign off kat Singapore......so,boleh hantar dan jemput dier kat sana ;) and then,shopping-shopping kat sana...*hint....hint* 

No....no...my hubby tak pindah company lagi.....my hubby still setia dengan company yang dier kerja skarang nie....just....dier dah tak sign on/sign off kat Fujairah dah....nie permintaan reliever my hubby....sebab reliever my hubby dah 62 years old (huhu...yups....until now...dier still belayar) and he's from Australia....dier tak larat nak naik flight from Australia to Dubai....too far for him...and lama+penat...dalam 16 hours....so,dier nak sign on/sign off kat Singapore.....my hubby ok je....lagi best ;) naik flight pun tak lama...tak penat....(naik flight from KL to Dubai dalam 7 hours...Singapore kejap je...) and kalau dier sign off kapal....hanin+kyra+myra boleh jumpa dier kat Singapore....yayyyyyy!!! nasib baik office ok je dengan permintaan reliever my hubby.....

Tu yang bersemangat nak buat pasport Myra ;) boleh jemput daddy kat Singapore....and senang nanti nak fly and gi vacation kat mana-mana.....kan daddy...kan?kan? hihi.....

We're sooooooo excited.....

Hmmm...InsyaAllah my hubby naik kapal dalam end of June.....so,bolehlah....after kenduri aqiqah myra.....dalam middle of June....gi buat pasport Myra.....Hanin pun dah abis pantang...*wink...wink*

Now,hanin dah pantang for 22 days....hmm....lagi berapa lama nak pantang,eh? *macam nak abis pantang cepat je ;)*

 mommy....cepatlah abis pantang....
Myra nak jalan-jalan.....boring duduk rumah........
Myra nak pow daddy shopping for Myra.....
Daddy asik kuar jalan2+shopping ngan kakak Kyra je...
Myra nak gak....myra jeles....

6 comments:

dieha said...

hehe..diha pun xsabar hanin..another 6day to go..can't wait..insyaAllah..kita pantang cara elok..n sehat cara elok tau..kiss for kyra n myra..:)

miSsMawar... said...

alaaa... she is sooo adorable lahh... geramnye!

Scha Nur said...

Hi Kak Hanin, lambatnya nak wish congratz for u n myra..hehe both nama diorg same mcm name scha..

hehe..nanti anticha nak dtg melawat myra n mommy lah..

Ely Hasrul said...

superrr comell!!!!!

ibu chiqamie said...

ya Allah....comel giler bb myra.hugs n kisses kt bb myra..opps x lupe pd kakak kyra jgk :-))

Mrs. Hilmy said...

hi..hanin, i bru perasan u dh deliver....

dhlme nkjalan2 blog org..arini bru perasan..
btw congrats, cute sgt bb myra...putih & comel....