Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, February 13, 2012

Lawak Ke,Der?.....Memang the Best! :)

Ok...Ok...tak mau marah-marah.....tak mau stress-stress....sian kyra...sian baby dalam perut nie....

Sekarang,kiter mood happy-happy :)

Im ok now....Thanks a lot you guys....for your support.....ada yang bagi comment.....ada yang text me.....ada yang WhatsApp me....you know who you are.....thanks eh? tak sangka ramai yang support dan bagi semangat kat hanin tulis blog....selain hubby+family hanin....terharu hanin.....insyaAllah...i try to be strong for my beloved ones....

My hubby siap text hanin lepas dier baca blog hanin.....risau sangat-sangat kenapa hanin tulis macam tu.....selalunya hanin cool je...memang dier tau...hanin nak tulis pasal nie....tapi terkejut gak dier....sebab panjang gak luahan perasaan hanin :p yups! dier tau hanin tulis pasal sapa....sebab hanin selalu cerita kat dier about 'orang tu'....dier pun memang kenal sangat-sangatlah dengan 'orang tu'.....sorry sayang.....honey dah tak tahan dengan orang yang 'busybody' tu....sebab tu termeletop jap....biasalah pregnant nie...mood tak menentu...hihi..

ok...kiter lupakan pasal 'orang tu'.....kiter cerita yang best-best eh? hanin tau....hubby hanin memang nak tau sangat pasal nie....hihi....sebab tu dier asik tanya....bila nak update story pasal nie? dier jeles....sebab hanin dapat gi....dier tak dapat gi...kan B?kan?kan? ;)


Mana eh...hanin gi? ;)


Yesterday, hanin gi Istana budaya ngan Pakcik+K.nong.....and adik+fly.....tengok Lawak Ke, Der? 

the huge+chubby+happy me.....
had soooo much fun :)

Bila diorang ajak hanin gi....of course hanin tak tolak....mesti nak ikut.....so,hanin terus mintak kebenaran hubby hanin.....pujuk-pujuk dier nak gi.....yelah! nak beli ticket.....hanin guna duit dier kan?kira my hubby belanja haninlah ;) hihi....

 walaupun my hubby jauh di mata.....
kena gak mintak kebenaran dier nak gi mana-mana kan? :)
yelah...dier yang belanja....hihi.....


Yay! my hubby bagi permission gi tengok Lawak Ke,Der?......thanks a lot,B.......honey sayang B sangat-sangat...

dapat permission from him....
nak gi tengok Lawak Ke,Der....yippeee...thanks B :)

Show tu memang best sangat-sangat......hanin asik ketawa tak berhenti-henti.......lawak dier best.....hanin rasa....hanin paling suka lawak Harith Iskandar....lawak dier educated......apa dier cakap...mesti hanin ketawa.....oh! yang lain-lain pun bestlah.....Yups! really enjoyed the show soooooooooo much.....B...B ada lagi best....dapat honey peluk-peluk B sepanjang show tu ;)


Oh! masa time hanin tengok Lawak Ke,Der? my hubby asik text-text me....and call me.....hihi...jeles eh,b? sorry.....bukan honey tak nak angkat phone...tapi tak dibenarkan....kalau honey sentuh je phone...mesti kena laser dengan  pekerja Istana Budaya.....diorang memang strict......honey memang serba salah....rasa nak angkat je phone and reply text message b.....


Sebab tu....lepas abis je show....terus honey text message B....and explained the situation....B dapat text message honey...terus B call me....hihi...B rindu honey,eh? ;)


My hubby risau....hanin selesa tak sepanjang show tu?....yelah dari pukul 8.30pm-11.30pm....sakit gak belakang....hahaha! 


Lepas tengok Lawak Ke,Der?...terus gi makan Nasi Lemak Antarabangsa kat Kampung Baru...semua dah lapar....Nyum!nyum! memang best....Thank you sooooooooo much,pakcik sebab belanja :)


Balik-balik je rumah....that time pun dah almost 1.30am....terus gi tengok kyra....rindu dier.....of course kyra dah tido that time....hanin peluk cium kyra.....thanks kyra....thanks for being good girl....mommy sayang kyra.....


Before sleep.....hanin text message farshid dulu....wished him Good nite....and tell him...how much i love him :)


hihi....oklah.....got to go....my hubby call....yay!yay! dah ada line maxis/celcom....now,dier dah dekat Selat Melaka....nak manja puas-puas with him....yippeeeeeeeee!!!


nite-nite all....


Take care.....


Hugs and kisses from me+kyra....


Daddy.....mommy+kyra+lil baby love you soooooooooooooo much! muah!

.....................................................................
B, do enjoy my pics at Istana Budaya....hihi....saja je nak bagi B jeles ;)

 Lawak Ke,Der?
The Best....Marvelous.....Awesome! :)

Me+adik.....
Yups...the show was awesome ;)

adik+fly..... 
the happy couple....

me+pakcik+K.nong...
Besarnya perut hanin....hihi....
lil baby good girl je dalam perut mommy...
sepanjang mommy tengok Lawak Ke Der? ;)
Thanks lil baby....

4 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

kak hanin..iqa jarang sgt drop comment kt sini..tp iqa silent reader blog akk..sbb iqa suke tgk akk dgn hubby akk..sgt romantic..iqa hope sgt2 life after maried iqa pun mcm akk and husband..sbb cara husband akk byk persamaan dgn tunang iqa..hope die akn maintain mcm tu mcm husband akk..subhanallah iqa terlalu adore tgk akk n husband

Momma Qiestina said...

waah bby bump dah nampak tembun :)
mesti syomel macam kakak kyra tu..

HaninFarshid said...

iqa,

*blushing* thanks dear....abg farshid memang macam tu....jenis amik berat+romantic walaupun jauh....lagi2 dah ada anak nie...bertambahlah caring dier...hope sampai bila2...

InsyaAllah...lepas kawin....tunang iqa akan maintain romantic....jangan risau ;)

HaninFarshid said...

yat,

huhu...baby bump memang dah tembun sama macam mommy dier :)

hihi...insyaAllah...thanks yat!