Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, April 10, 2010

Impian saya..



hmm..while tengah tunggu our clothes tengah cuci...better i buat tag nie..hihi! thanks aira...yups! i naik kapal nie...i jadi suri kapal yang berjaya..cuci baju...kemas bilik...cuci toilet...etc...tu kot my hubby suka hanin naik kapal..hehehe!!


Been tagged by : Aira

Semua orang ada impian masing-masing...Ada org dia simpan impian dia dalam diri dia sendiri..Ada sesetengah pula, dia kongsikan impian dia dengan keluarga/ sahabat handai supaya ianya dapat dijadikan sebagai dorongan dan semanagat...Jom kita kongsi impian kita dan jgn lupa kita support impian kawan2 kita yang lain...

Semoga impian kita semua tercapai



5 impian anda 3-5 tahun dari sekarang

  • nak dapatkan adik's(haa...plural tu....memang nak tambah 2-3 anak kalau boleh) for kyra...insyaAllah..kalau kesihatan mengizinkan..

  • nak sambung study.....in montessori or early childhood education...insyaAllah nak bukak my own montessori/kindergarten in 10 years time...

  • nak beli MPV/SUV or any new car...hmm..tengok rezeki my hubby...kalau cepat lagi better..thats his plan ;) hope our rezeki makin murah..and dah boleh pindah to our own house...

  • nak travel seluruh dunia with my love ones...

  • nak send kyra to a good/private school...


5 impian anda untuk tahun ini

  • nak kuruskan badan..hehehe...alhamdulillah dah turun sikit..tapi bila naik kapal nie...my hubby suruh i makan je :p sigh! tetap nak try diet..

  • nak bawa kyra gi disneyland (mana2 disneyland) or movieworld ;) insyaAllah...tengok schedule kapal my hubby....or hanin tak ter'pregnant ke?hihi! kalau tak this year..next year...thats his dream for his daughter...

  • nak lebih pandai memasak...hanin boleh masak yang simple2..like western..hope hanin lebih pandai masak lauk...

  • to be a better daughter,wife and mommy....tamo gaduh-gaduh for stupid reasons..lebih sabar...and kurangkan marah...hihi! orang nak buat apa pun..lantaklah...asalkan im happy with my life...

  • kurangkan shopping (B mesti senyum-senyum nie..),be a better financial planner and focus on our future...dah ada anak nie...of course we want to give the best to our children....so kena ada lebih banyak saving...and pandai control duit..hahaha!!

Now i nk tag:


Amie

GG
Anita

Sue
Dina
K.ena
Zilot
Zuranai
Yat
Izan
Diana Firdee (haa...kalau bosan-bosan atas kapal tu..cuba buat nie :p)
LeenHatta
Yana
Ety
uhuh!! semualah my beloved readers bloggers,mommies bloggers and seafarers bloggers....


P/S:oh ! lagi satu my impian.. hope me and my family happy and sihat forever...and sentiasa dimurahkan rezeki...aminnnn!!!




5 comments:

dianafirdaus said...

hahahaha..macam tau2 jer i ada rasa ckit bosan ler pd waktu ni..hehehe
kapal tgh achor ni.
hubby kat bwh kojo..
Insyaallah.nti i buat k..
thanx ye tag i..
take care ;)

ZuRaNaI said...

oppss..terkena tag..hiii..tenkiu..

HaninFarshid said...

diana..

hihi! kalau bosan2 tu buatlah ;)

................

zuranal

hihi!! bayar saman tu :)

sha said...

kak hanin~

wahh..tukar layout baru nmpak nye..nice~ i like...

btw~ have fun kat atas kapal and hope all ur dreams come true.

kyra dah besar, haritu jmpe baby lagi, but she is still adorable.

Elin said...

hi hanin..free2 nnt i buat ek..
tq...1st tag dpt ni since berblog nih.
:)