Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 7, 2012

Kyra+Myra.....Kakak+adik....Daddy's 2 adorable princesses....

Peminat No.1 blog mommy dah bising....sapa lagi kalau bukan 'Daddy'? hihi....

Daddy bising kenapa dah lama mommy tak update blog?

Daddy bosan atas kapal tu.....daddy happy bila baca blog mommy.....Daddy seronok bila mommy bebel-bebel kat blog mommy.....hihi....

Sorry daddy.....sejak akhir-akhir nie....mommy takde mood sangat-sangat.....

Mommy betul-betul rindu daddy.....

Walaupun everyday daddy call mommy.....text mommy.....mommy still rindu daddy....

Tapi bila mommy fikir-fikir balik....mommy tak boleh selfish.....

Daddy nak mommy story kat blog mommy....daddy nak mommy happy.....daddy nak tengok pics anak-anak daddy.....nak baca story pasal anak-anak daddy....and apa mommy+kyra+myra buat time daddy takde.....daddy nak pastikan kyra...myra dan mommy sihat+happy....

Blog mommy bagi daddy happy dan bersemangat kerja atas kapal tu....

Sigh! we really...really.......LOVE and MISS you sooooooo much,daddy....

Owh! Kyra dah pandai bertanya....mommy must be strong bila kyra dah start tanya dan cakap macam-macam....especially about YOU,daddy....

Contohnya...masa time jalan-jalan kat Bazar Ramadhan....ada seorang daddy tengah dukung anak dier....

Kyra cakap dekat mommy..."Mommy....daddy tu dukung baby.....where's daddy? kenapa daddy tak dukung kyra and myra?"

Mommy explain kat Kyra...."daddy work,kyra....nanti daddy balik....daddy dukung kyra and Myra,k"

And then,Kyra cakap kat mommy..."oh! daddy dier tak work ke,mommy?"

Gulp!

Mommy jawab...."Daddy dier work.....tapi daddy kyra special.....daddy kyra work on ship...."
 
or....

masa time shopping.....if kyra nak something.....mommy tak bagi beli that thing.....mesti kyra cakap...."why mommy cannot?daddy always can?".......nasib baiklah mommy boleh text daddy....mintak permission daddy....cakap kyra nak beli tu or nie....daddy bagi permission beli apa je kyra and myra nak.....

yups...daddy....kyra makin bijak....dah pandai cakap pasal daddy.....mommy tau Kyra strong....tapi sometimes mesti dier rindu daddy.....mommy kena kuat for our kids....so,Kyra+Myra pun kuat....

About Myra....Myra dah kuat membebel....hahaha! suka berborak anak daddy sorang nie :p owh! bila daddy call.....dengar je suara daddy...excited Myra.....yups! myra kenal suara daddy ;)

Myra jenis baby yang cool....kakak dier usik atau buli dier....dier tetap cool+relax....hahaha!

We cant wait!!!.....Lagi 5 weeks daddy nak balik....InsyaAllah....yay!yay!

Tak sabar nak manja dengan daddy puas-puas ;) 

We love you soooooo much,daddy....

Oklah daddy....do enjoy pics of our two adorable princesses...mommy tau...daddy mesti tersenyum-senyum happy tengok pics of our cute and cheeky Kyra+Myra....


 Kakak sayangggg adik....

 Kakak....amik pics macam tu eh?

Muahhhh!!

 Kakak....smile lah....mommy amik pics kita....

 Mommy...tengok adik....dier gigit tangan kakak...
hahahah!

Kakak suka hug and kiss adik...
adik rimaslah kakak....

3 comments:

Marsha~ said...

Alolololo.... Bijaknye kyra.... Bila diorg dh start tny mcm2, mmg pening kepala nk jwp.....

Ely Hasrul said...

alaaa comelnyeeee kyra & myra.. sama lah mcm sami, asik la nk kerumun suci rimas sungguh takut pon iye sbb dia suka hug n kiss adik dia..takut dia geram2 dia squeeze plak si kecik tuh hihi

neverletmego said...

dear darling ,, geram nye kat ur bot princess..:) myra n kyra ...
rindu nak ada baby :)