Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Saturday, June 16, 2012

Kenduri Aqiqah dan Cukur Jambul Myra: The DoorGift....

Jom kiter story pasal Kenduri Aqiqah dan Cukur Jambul Myra ;)

Yeah...yeah...i know....it was last week story.....Sorry....sorry....baru sekarang nak update....banyak benda nak buat...biasalah...dah ada dua orang anak....and tak lama lagi hubby nak sign on kapal....memang busy....ada je plan every day :)

Hmm...kiter story pasal DoorGift for Myra's Kenduri Aqiqah dulu,eh?

Ramai gak yang tanya hanin...sapa yang buat the DoorGift? ;) Alhamdulillah...ramai yang suka....

ok....nie kiranya entry  nak promote lah nie....hihi....

Yang buat the DoorGift for Myra's Kenduri Aqiqah are my beloved sisters....Adik and Wani.....My sis ada buat business skit....business Vanillacuppylicious.....buat cupcakes....cakes....mini tarts...apam polka dot and also event supplies....


Tak salahkan kakak nak tolong business adik sendiri?....and i know i can trust my sisters to do a great job ;)


Bertungkus-lumus my sisters buat Myra's kenduri Aqiqah doorgift....sampai tak tido malam...just to make sure semuanya berjalan dengan lancar....Thanks a lot,sis....


It's just a simple doorgift....But cute.....i love it soooooooo much.....semua nie idea my sisters :)


Dalam doorgift/paper bag tu ada....Round Jar with Chocs inside it....Apam lady bug and bee....and a cute bottle of mineral water....

 Myra's kenduri aqiqah doorgift...
credit pic to Bob saffandiphoto
a paperbag with customize label....

 Round jar with deco and chocs inside it....

 Apam with customize topper....


 The chocs,mineral water and apam....

Comelkan?


So,sesiapa berminat nak order doorgifts,apam,cupcakes...etc...etc.....boleh gi website my sis: Vanillacuppylicious.blogspot.com.....or e-mail her for quotation at hezrin.aini@gmail.com/vanilla.cuppylicious@gmail.com


To Adik and Wani...kak nin+Abg Farshid+Kyra+Myra nak ucapkan terima kasih banyak-banyak sebab banyak tolong kitorang time Kenduri Aqiqah Myra....without you guys.....majlis aqiqah Myra takkan berjalan dengan lancar....Love both of you sooooooooo much....Muah!

 Thanks a lot mama adik+mama wani....
Sebab banyak tolong kenduri Aqiqah Myra.....
Myra sayang korang banyak-banyak....

2 comments:

shera haifa said...

doorgift yg best..
:)

.cik yaya. said...

sgttt2 cute! tapi malangnyaaa yaya takde baby lagi.hahaha