Our 1st Precious Bundle of Joy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Our 2nd Precious Bundle of Joy :Lil baby :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, March 28, 2010

rindunya kat dier





miss you....

i miss my lil Mariah Kyra Adelya sooooooooooo much....sigh!! bilalah nak balik nie....*daddy macam tak bagi mommy balik je :p*

eeee.....geramnya mommy biler tengok gambar-gambar kyra yang mama wani send kat mommy...every now and then mommy tengok pictures kyra...dah ada pokok kelapa atas kepala kyra...daddy senyum-senyum biler tengok pictures kyra..daddy kata kyra cute...yups! he misses you sooooooo much...mommy naik kapal 3 weeks...dah rindu kat kyra camni...daddy lagilah..dah 3 bulan lebih daddy tak jumpa kyra...we always talk about you sayang...nak lepas rindu..mommy bangga ngan kyra *of course daddy too*....kyra dah boleh jalan skit-skit :)



mommy..tengok tu...



mommy and kyra at vietnam..
tengah dinner atas ship...


us...at KLIA..


mommy and daddy really...really love you sooooooooooooooooooooooo much!! we cant wait to come back and hug you...macam-macam daddy dah plan for us biler balik nanti...its like daddy wants to say thanks sebab kyra bagi daddy pinjam mommy jap...yes..you're strong kyra...daddy kata kyra strong macam mommy ;) you're the best,sayang..biler mommy 3G...mesti kyra menari-nari...bebel-bebel..senyum-senyum...laughing...Alhamdulillah..my lil girl happy and sihat :)

tunggu k mommy balik.....mommy nak peluk cium kyra puas-puas....daddy pun ;)

14 comments:

AIRA HANIZA said...

hanin...bila nk balik..Leh kit ahang out...

~DaHLia~ said...

kyra memang makin comel la k.nin..
makin besar makin la cumell...
sabar taw.. nanti dah balik boleh pelok kyra lame2... hehehe...

Marsha~ said...

lama lg ke hanin belayar ni... ahaks..rasa pelik pulak nak tanye bila hanin nak sign off.. heuheuheu..pelik pelik,selalunye tny org laki, ni tny hanin, org pompuan plak.. huhu.. mcm hanin lak yg belayar. tp mmg btol pun.. ish, apelah aku merapu ni..

Azizah Abd Jamal said...

allo hanin,

kyra da ada pokok kelapa on her head, chomel giler! ;))
btw you cut yer hair! nice babe... you look nice.

can't wait till u back,
take care dear, muahx!

syafawani said...

alhamdulillah..bebi sehat:) xpe2..nnt balik shayang dia abes abesan keh..hehe

missy liyana said...

kyra is sooooo adorable la kak nin. mmg rase berat je tgglkan die kn?
:)

HaninFarshid said...

aira..

tulah..tak tau lagi..huhu!! nanti balik kiter hang out,k...nak gak jumpa aira and zara...

.................

lia

thanks lia :) huhu! dah tak sabar nie nak balik peluk kyra..

HaninFarshid said...

marsha

hahahaha!! hanin pun confuse..mcm hanin lak yang kerja kapal..kena tunggu biler lah hanin nak sign off :p
kapal sekarang tengah anchor kat bintulu..tak tau masuk port biler..tapi farshid mcm nak hanin ikut dier naik satu trip lagi je...entahlah...hanin dah rindu kyra sgt2...tapi hanin kena ikut ckp suami gak kan? hik..

...................

gg

yups...comelkan? hanin pun geram tengok..rambut dah panjang skit..

heheh..thanks...cant wait to c u 2..take care babe

HaninFarshid said...

wani..

yups...alhamdulillah yang penting baby sihat..memang nak balik nie nak sayang dier habis-habisan..

................

missy liyana

thanks dear...huhu! memang berat sangat2..tapi k.nin perlu gak tunaikan tanggungjawab k.nin sebagai isteri :)alhamdulillah kyra macam faham..

Lina said...

hanin,
i miss u.. ari tu jalan2 nmpak tricycle mcm kyra, teros teringat kat u... waaa.

Diarihatiku1976 said...

bila rindu ku sebut namamu ekk.

HaninFarshid said...

lina..

miss you too..nanti balik kiter jumpa k...sigh!!miss kyra too..huhu!!kiss aleesya for me :)

...........

diarihatiku,

hihi!! sampai termimpi-mimpi...

NURUL said...

COMELNYA ANAK KAMU. NAMA PUN BEST DAN UNIK.

SALAM KENAL DARI SAYA
mama raina evaqairina :)

HaninFarshid said...

thanks nurul...

salam kenal...nama anak kamu pun best ;)